Introductiekamp Studievereniging Waltertje

Alhoewel ik de opleiding HBO Journalistiek alweer een tijdje achter mij gelaten heb ben ik gelukkig nog steeds actief bij studievereniging Waltertje. Het was dan ook bijna vanzelfsprekend dat ik weer als fotograaf mee zou gaan met het introductiekamp en zodoende zat ik maandag 29 augustus al vroeg bepakt met alle spullen in de trein richting Zwolle. Het was wederom geweldig, zowel het weer, de activiteiten, de  mensen als de sfeer 🙂 Bekijk en download hier alle foto’s: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. Ben je benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toe ging? Ga dan naar deze pagina.

_mg_1860-kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.