Kannen & Kruiken Maastricht

In het prachtige stadspark van Maastricht fotografeerde ik van 22 t/m 25 september het speciaalbierfestival Kannen & Kruiken. Het was erg gezellig en er werd goed gegeten en gedronken. Het terrein was, net zoals bij o.a. Lepeltje Lepeltje, erg gezellig aangekleed, iets wat jullie als het goed is in de (avond)foto’s terugzien. Bekijk hier de foto’s van donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag. Organiseert u een evenement en wilt u dit professioneel vastgelegd hebben? Stuur dan een mailtje naar info@jeroenschaaphok.com zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken!

_mg_3775

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.