Samenwerking met Linda line

Omdat ik met meerdere ondernemers in het pand van mijn fotostudio gevestigd zit ben ik af en toe eens aan het nadenken en discussiëren over wat voor onderlinge samenwerkingen er mogelijk zijn. Zodoende is er een samenwerking ontstaan tussen Linda line – Nails and beauty en mij. Klanten van Linda kunnen na het laten doen van de nagels voor een zacht prijsje een portretfoto bij mij laten maken. Vanmorgen heeft de eerste klant gebruikgemaakt van deze speciale actie, ze was erg blij met het resultaat! Zien wij u binnenkort ook in ons pand aan de Hasker Utgongen 1 te Oudehaske?

_mg_4528-kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.