11 november gratis foto voor kinderen met lampion!

Morgen is het 11 november, de dag waarop de kinderen met hun lampion langs de deuren gaan voor wat lekkers! Helaas zijn wij morgenavond dicht en daarom heb ik voor overdag een traktatie. Kom op 11 november voor 17u met uw kind(eren) en zijn/haar lampion langs in mijn fotostudio in Winkelstad oudehaske en ik maak een stoer studioportret van uw kind(eren) met hun lampion, helemaal gratis! Een leuke traktatie, toch? De koffie staat klaar!

De actie is geldig voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. De foto krijgt u voorzien van een klein logo digitaal in facebookresolutie gemaild. Nabestellen van de foto in hoge resolutie zonder logo is uiteraard mogelijk.

poster11november2016def

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.