Photoshoot ‘Free a girl’

Een tijdje geleden werd ik door een kennis benaderd of ik in het kader van een schoolopdracht van haar en enkele studiegenoten ook studioportretten kon maken en aangezien ik mij daar toch al meer in wil verdiepen zei ik daar dan ook geen nee tegen. De bedoeling was dat de portretten bij het goede doel ‘Free a girl‘ zouden passen, ik hoop dan ook dat het gelukt is. Wat mij betreft is zoiets dergelijks zeker voor herhaling vatbaar, een mooie afwisseling met het fotograferen op locatie dacht ik zo 🙂

_mg_8487-kopie_MG_8472 (Kopie).jpg_MG_8475 (Kopie).jpg_mg_8508-kopie_mg_8523-kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.