Familieportret in de fotostudio

Alhoewel ik familieportretten het liefst lekker buiten op locatie maak, heb ik vandaag toch op verzoek een familie in mijn fotostudio op de foto te gezet. Omdat mijn fotostudio vrij klein is was het even goed puzzelen, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Wel kwam ik er achter dat 9 volwassenen toch wel echt het maximum is. Ondanks dat ik adviseer een familieportret op locatie te maken, is het uiteraard altijd mogelijk om dat in mijn fotostudio te doen. Kom gerust eens langs in Winkelstad Oudehaske om de mogelijkheden te bespreken!

_mg_9225

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.