Een nieuwe (BNI) chapter

Feedback krijgen van klanten is natuurlijk altijd fijn en in mijn opinie zeer belangrijk om te kunnen groeien als ondernemer/onderneming. Een tijdje geleden ging een klant van mij wat verder door niet alleen feedback te geven op het geleverde product, maar mij ook te attenderen op potentiële kansen. Zo vertelde hij mij over BNI, de grootste aanbeveling marketing organisatie ter wereld. Kort gezegd een club ondernemers van diverse beroepsgroepen die elke week een netwerkbijeenkomst houdt om op die manier elkaar aan nieuwe klanten te helpen. Aangezien iedereen, particulier of bedrijf, wel eens een fotograaf nodig heeft en ik het prachtig vindt om met andere enthousiaste ondernemers samen te werken, wekte dit concept dan ook zeker mijn interesse. Zodoende heb ik een aantal bijeenkomsten meegedraaid en ben ik inmiddels lid geworden. Met name de enthousiaste/diverse club ondernemers en de potentie qua opdrachten en kennis heeft voor mij de doorslag gegeven. Bovendien is het leuke aan deze groep dat het nog in opstart is, wat er meestal voor zorgt dat je toch een wat hechtere groep wordt.

Tevens is er nog ruimte voor aardig wat andere ondernemers, dus ben of ken jij een enthousiaste ondernemer die openstaat voor deze awesome manier van netwerken en opdrachten geven en nemen? Stuur mij dan een berichtje zodat ik je kan uitnodigen om 2 bijeenkomsten geheel vrijblijvend te komen kijken! Geen ochtendmens zijn is geen excuus, ik ben het levend bewijs dat het ook avondmensen lukt om rond half 7 een bijeenkomst bij te wonen. Momenteel vinden de bijeenkomsten nog plaats in Party- en Zalencentrum ’t Haske Joure, dit zal vanaf 2017 ergens anders in Joure zijn.

Zo is er weer een nieuwe ‘chapter’, zowel voor mij als ondernemer als voor de BNI. Kijk voor meer informatie over deze chapter op deze website.

_mg_9761-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.