Het jaar is alweer bijna voorbij!

Wat is de tijd toch voorbij gevlogen! Een jaar met allerlei ontzettend leuke fotoklussen, variërend van het maken van een gezinsportret tot aan enkele weken in het buitenland in clubs fotograferen. Ook in 2017 ga ik weer volop bezig met hopelijk de meest uiteenlopende toffe foto opdrachten. Tevens wil ik kijken of ik ook foto excursies en fotocursussen kan gaan organiseren. Wat zou u graag willen leren? En waar zou u graag met een foto excursie naartoe willen gaan? Ik hoor het graag! Voor nu wens ik iedereen een fijne jaarwisseling, waar en met wie u het dan ook maar gaat vieren 🙂

oudennieuwposterjsf2016-2017v

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.