Zichtbaarheid op straat

Het stond al een tijdje op het lijstje, maar aangezien ik al een mooie vlag voor buiten heb was de noodzaak niet zo groot. Laatst heb ik de knoop doorgehakt en toch maar een mooie sticker besteld. Vandaag kreeg ik ‘m binnen en heb ik ‘m gelijk op het bord voor ons winkelpand geplakt. Zo is het weer wat beter zichtbaar vanaf de straat dat mijn fotostudio in dit pand gevestigd zit!

_mg_5478logov

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.