Lustrumfeest 30 jaar Hogeschool Windesheim Zwolle

Hogeschool Windesheim in Zwolle bestaat 30 jaar en dat is natuurlijk een goede reden om flink uit te pakken. Dit gebeurde gisteravond in de IJsselhallen in Zwolle met allerlei grote artiesten als Dotan, Broederliefde, Memphis Maniacs en nog veel meer. Daarnaast konden de studenten allerlei activiteiten doen, zoals een Silent Disco en een Sweeper van Gumbo Millennium. Voorzien van een perskaart manoeuvreerde ik mij tussen de feestende studenten om in opdracht van Hogeschoolkrant ‘Win een sfeerimpressie te maken. Bekijk de rest van de foto’s hier: https://flic.kr/s/aHskR9otLV

_MG_7984

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.