Wijnbar festival bij Kroast Amersfoort

Naast dat de Wijnbar uiteraard altijd op Lepeltje Lepeltje, Kannen & Kruiken e.d. staat, hebben de heren nu ook een eigen festival opgezet. Afgelopen zondag vond het Wijnbar festival in de tuin van Kroast Amersfoort plaats en ik had het geluk dit op de gevoelige plaat vast te mogen leggen. Een groep van zo’n 100 personen kon onder het genot van chille muziek genieten van de wijn, bier, lekker eten en tevens opwarmen in de hottub of bij een gezellig vuurtje. Rond het begin van de avond vertrok het gezelschap naar een partyboot en gingen we De Eem op om daar verder te feesten. Check de andere foto’s op mijn Flickr pagina, daar kunt u ze tevens downloaden. Organiseert u ook een dergelijk evenement en wilt u daar graag professionele foto’s van hebben? Stuur dan een mail naar info@jeroenschaaphok.com of bel 0640260853 zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken!

_MG_1298

_MG_1398

_MG_1535

_MG_1452

_MG_1555

_MG_1645

_MG_1660

_MG_1738

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.