Voetbalwedstrijd Jo9-2G V.V.Oudehaske

Een tijdje geleden vroeg de trainer van team Jo9-2G van V.V.Oudehaske of ik eens een wedstrijd van hen wilde fotograferen. Aangezien ik nog niet zo vaak voetbalwedstrijden gefotografeerd heb leek mij dat dan ook een prima idee. Zodoende stond ik vanmorgen langs de lijn om de wedstrijd vast te leggen. Een prachtige wedstrijd waarin de dames en heren dik wonnen, gefeliciteerd! Bekijk de rest van de foto’s op mijn Flickr-pagina.

Wilt u graag foto’s digitaal zonder logo en in hoge resolutie nabestellen? Dat kan voor 5 euro per stuk. Stuur een mail naar info@jeroenschaaphok.com en vermeld daarin de bestandsnummers, dan kan ik deze na betaling naar u doorsturen. Organiseert u een sportevenement en wilt u dit professioneel vastgelegd hebben? Mail mij dan om de mogelijkheden te bespreken.

Staat uw kind op de foto’s en wilt u die niet online hebben staan? Stuur mij dan een mail met de bestandsnummers zodat ik de desbetreffende foto’s offline kan halen.

_MG_3182.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.