Kinderen 11 november gratis op de foto!

Op de scholen zijn of gaan de kinderen binnenkort druk bezig met het maken van lampionnen zodat ze op 11 november alle mooie creaties aan buurtbewoners kunnen laten zien, een liedje zingen en daar wat lekkers voor krijgen. Op zaterdag 11 november tussen 10-16:30u kunnen de kinderen (onder begeleiding van een volwassene) bij mij in de fotostudio langskomen om helemaal gratis op de foto te gaan, wie wil dat nou niet?! Ze hoeven geen liedje te zingen, maar hun eigen gemaakte lampion meenemen is wel een voorwaarde. Jullie komen toch ook langs op 11 november? Tot dan!  (Hasker Utgongen 1, Oudehaske. 1e verdieping boven Droomstad Bedden)

Poster11november2017defA5.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.