Laat je uitvragen! – Scouting Nederland

Valentijnsdag; de een maakt er een speciale dag van en de ander heeft er totaal niets mee. Voor de 18+ singles die op scouting zitten en op Valentijnsdag niet alleen willen zijn organiseerde Scouting Nederland op 14 februari ‘Laat je uitvragen!’. Uit de grote hoeveelheid aanmeldingen stelde de organisatie 5 stelletjes samen en nodigde hen uit om voor een romantische avond naar Scoutcentrum Buitenzorg in Baarn te komen. De Kampvuurkok was aanwezig om het eten maken te begeleiden. Het was namelijk de bedoeling dat de duo’s zelf pizza in een skillet met een Dutch Oven deksel gingen maken. Na afloop werden we nog getrakteerd op een heerlijke applecrumble, die de Kampvuurkok in een Dutch Oven gemaakt had. Ik maakte in opdracht van Scouting Nederland een sfeerreportage van deze geslaagde avond en mocht ook lekker mee eten, wat een straf! Bekijk alle foto’s op mijn Flickr pagina. Organiseert u een evenement en wilt u hier professionele, sfeervolle foto’s van gemaakt hebben? Stuur dan een mail naar info@jeroenschaaphok.com of bel 0640260853 zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken!

_MG_3772.jpg

 

_MG_3751.jpg

_MG_3786.jpg

_MG_3791.jpg

_MG_3821.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.