Wild x JHORRMOUNTAIN – Club24 Lemmer

Zo af en toe ga ik nog ’s nachts op pad om voor een club te fotograferen en zodoende was ik afgelopen zaterdagnacht in Club24 Lemmer te vinden om van Wild x Jhorrmountain een sfeerreportage & geposeerde portretten te schieten. Anders dan anders bij clubfotografie ging ik deze keer meer bezig met het maken van sfeerfoto’s en daarvoor gebruikte ik mijn Sigma 50mm F/1.4 Art lens. Een objectief dat ik vaak tijdens evenementen, open dagen, festivals, bedrijfsfeesten e.d. gebruik, maar eigenlijk nog nooit voor clubfotografie gebruikt heb. Alhoewel ik bij het maken van de geposeerde portretten van grotere groepen mijn groothoekobjectief miste, kon ik door het grote diafragma van 1.4 juist van de rest veel mooiere foto’s maken. Een mooie combi om vaker mee aan de slag te gaan! Zoekt u een fotograaf voor een feest of (zakelijk) evenement dan bied ik u graag mijn diensten aan. Bel voor meer informatie 0640260853 of mail naar info@jeroenschaaphok.com

_MG_6311

_MG_6122.jpg

_MG_5964.jpg

_MG_6040.jpg

_MG_6149.jpg

_MG_6127.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.