Smûke Oerke OVS bij Terra 1888 Joure

Afgelopen donderdag werd door Ondernemersvereniging Skarsterlân weer het Smûke Oerke georganiseerd en op deze avond waren wij te gast bij de herenkledingzaak Terra 1888 in Joure. De 3 fotografen die momenteel lid zijn van de OVS fotograferen om beurten de activiteiten van de vereniging en zodoende was het deze keer mijn beurt  om een sfeerreportage te maken. Doppio Espresso Joure en Marco’s eetcafé & catering zorgden voor genoeg en heerlijk eten en drinken en uiteraard werd er weer flink genetwerkt. Een geslaagde avond!

Organiseert u een (bedrijfs)feest, open dag, opening o.i.d., dan wilt u uiteraard zoveel mogelijk aandacht aan uw (potentiële) klanten schenken. Tegelijkertijd is het een goed moment om mooie foto’s voor de marketing van uw bedrijf te maken. Dat laatste neem ik u graag uit handen. Bel 0640260853 of mail naar info@jeroenschaaphok.com voor meer informatie.

_MG_6430

_MG_6414

_MG_6397

_MG_6473

_MG_6519

_MG_6459

_MG_6485.jpg

_MG_6533

_MG_6513

_MG_6570

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.