Voorbereidingsweekend Nationale Herdenking op de Dam

Elk jaar zijn er zo’n 1200 vrijwilligers betrokken bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam, variërend van militairen tot aan scouts en zeekadetten. Het is uiteraard een enorme opgave om al die vrijwilligers aan te sturen en te laten doen wat ze moeten doen. Daarom vond afgelopen vrijdag t/m zondag het voorbereidingsweekend voor de scouts en zeekadetten plaats. De enthousiaste vrijwilligers waren hiervoor te gast bij het Zeekadetkorps te Lemmer. Er stonden allerlei activiteiten op de planning, waaronder een bezoek aan het Fries Verzetsmuseum in Leeuwarden, het Rode Kruis Leeuwarden en het zien van een toneelstuk. Ik was het hele weekend aanwezig om alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Vanwege de privacy van de kinderen zijn ze niet herkenbaar in beeld.

_MG_6818

_MG_6842.jpg

_MG_6846.jpg

_MG_6867-2.jpg

_MG_6859.jpg

_MG_6862.jpg

_MG_6956.jpg

_MG_7021.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.