Zakelijk portret Bob de Keukenbouwer

Van mede BNI-lid Bob de Keukenbouwer kreeg ik de vraag of ik hem van een nieuw zakelijk portret kon voorzien en uiteraard was dat geen enkel probleem. Dat ik graag met achtergronden op locatie werk komt inmiddels denk ik wel goed naar voren en zodoende stond ik vanmorgen in Bob zijn prachtige showroom in Joure. Heeft u ook een zakelijk portret nodig en heeft u een mooie locatie waar wij aan de slag kunnen gaan? Dan hoor ik het graag! Stuur voor meer informatie een mail naar info@jeroenschaaphok.com of bel 0640260853.

_MG_0617.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.