Feestweek Oudehaske – De Koffer (zaterdag)

Voor alweer het derde jaar was ik aanwezig tijdens Feestweek Oudehaske om als sponsor het e.e.a. op de gevoelige plaat vast te leggen. Door de drukte nu niet alle onderdelen van het evenement, maar wel de mooiste! Via de volgende link kun je alle foto’s van de zaterdagavond van Feestweek Oudehaske zien: https://flic.kr/s/aHsmkCmNcW Is er een foto die je graag zonder logo’s en in hoge resolutie wilt bestellen? Stuur dan een mail met het bestandsnummer naar info@jeroenschaaphok.com De kosten per foto bedragen €2,50. Sta je op de foto en wil je deze foto graag van mijn Flickr pagina verwijderd hebben? Stuur ook dan een mail met het bestandsnummer.

_MG_2284.jpg

_MG_2254.jpg

_MG_2390.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.