Feestweek Oudehaske – Playbackshow & DJ Lexie (vrijdag)

Voor alweer het derde jaar was ik aanwezig tijdens Feestweek Oudehaske om als sponsor het e.e.a. op de gevoelige plaat vast te leggen. Door de drukte nu niet alle onderdelen van het evenement, maar wel de mooiste! De foto’s die ik tijdens de playbackshow heb gemaakt zijn inmiddels klaar. Tevens zijn de foto’s van DJ Lexie in het album te vinden. Bekijk alle foto’s via de volgende link: https://flic.kr/s/aHsmjogZVp

Zie je een leuke foto die je graag in hoge resolutie en zonder logo’s wilt hebben? Deze zijn voor €2,50 per stuk te bestellen door een mail met de bestandsnummers naar info@jeroenschaaphok.com te sturen. Sta je op een foto en wil je de foto niet op Flickr hebben staan? Stuur ook dan een mail met het bestandsnummer zodat ik weet welke foto ik moet verwijderen.

_MG_1620.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.