Uitreiking getuigenschriften Open Universiteit

Door gebruik te maken van lichtsterke lenzen kan ik nog beter de juiste sfeer vastleggen, ook heeft het als voordeel dat ik niet met geflits de aandacht op mij vestig. Deze manier van fotograferen kwam goed van pas tijdens het in beeld brengen van de uitreiking van allerlei getuigenschriften aan afgestudeerden van de Open Universiteit. Dit alles vond op de prachtige locatie Landgoed Zonheuvel te Doorn plaats en dat was zeker geen straf! In verband met de privacy van de aanwezigen kan ik alleen foto’s plaatsen waar niemand herkenbaar op staat. Let op: hierdoor is deze impressie maar een klein deel van wat een reportage normaliter omvat. Organiseert u een uitreiking of heeft u bijvoorbeeld zelf een uitreiking en wilt u dit professioneel vastgelegd hebben? Bel dan 0640260853 of mail naar info@jeroenschaaphok.com voor meer informatie. Ook voor het fotograferen van de verdediging van uw proefschrift en het feestje na die tijd kunt u bij mij terecht.

_MG_8930.jpg

_MG_9006.jpg

_MG_8941.jpg

_MG_9356.jpg

_MG_9259

_MG_8879.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.