Setfotograaf voor de shortfilm Limina

Omdat ik mij met name op reportagefotografie richt en de journalistieke- en tv-wereld mij zeker aanspreekt, ging ik opzoek naar de mogelijkheden voor het maken van ‘behind the scenes’-foto’s tijdens de opnames van films, series en (live) tv-programma’s. Via een kennis kwam ik in contact met Sander Blom en zodoende liep ik eerder dit jaar rond als setfotograaf tijdens de opnames van zijn shortfilm Limina. De film is inmiddels in première gegaan en daarom kan ik nu een aantal foto’s laten zien. Bent of kent u iemand die betrokken is bij de opnames van een film, serie of (live) tv-programma? Dan kom ik daar graag mee in contact! Mail hiervoor naar info@jeroenschaaphok.com of bel 0640260853.

_MG_1694.jpg

_MG_1823.jpg

_MG_1894.jpg

_MG_1502.jpg

_MG_1913.jpg

_MG_1770.jpg

_MG_1960.jpg

_MG_2130.jpg

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.