Betonmixers Wierda Hybrid Technologies

In opdracht van Wierda Hybrid Technologies uit Joure fotografeerde ik deze 2 hybride betonmixers. De vrachtwagens zijn omgebouwd waardoor de dieselmotor niet aan hoeft te staan om de mixer zijn werk te kunnen laten doen. In plaats daarvan is de mixer van een elektronische motor en accupakket voorzien (voor meer informatie verwijs ik u naar de website van Wierda)

Heeft u professionele foto’s van uw producten en/of diensten nodig voor bijvoorbeeld uw social media kanalen, dan help ik u hier graag verder mee. Neem voor meer informatie contact met mij op door een mail naar info@jeroenschaaphok.com te sturen of te bellen met 06-40260853.

_MG_4646

_MG_4640

_MG_4644

_MG_4648

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.