Nieuwjaarsborrel OVS

We beginnen 2019 uiteraard met de nieuwjaarsborrels, zo ook bij de Ondernemers Vereniging Skarsterlân (OVS) Donderdag 3 januari waren we te gast bij Partycentrum en Zalencentrum ’t Haske om daar het nieuwe jaar in te luiden. Iedereen wenste elkaar een gelukkig nieuwjaar en na het openingswoord van de voorzitter stond er een heerlijk koud en warm buffet op ons te wachten. Deze keer was het mijn beurt om enkele foto’s te maken, kijk hieronder voor een sfeerimpressie. Organiseert u een evenement en wilt u dit professioneel gefotografeerd hebben? Stuur dan voor meer informatie een mail naar info@jeroenschaaphok.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.