Samenwerking ondernemers nieuw kantoorpand

Sinds september 2018 heb ik mijn fotostudio in Oudehaske stopgezet en ben ik naar een nieuw kantoorpand in Joure verhuisd. Met allerlei enthousiaste ondernemers in 1 kantoor gevestigd zitten versterkt elkaar alleen maar en is ook nog eens hartstikke gezellig. Zo zitten we regelmatig te sparren over nieuwe en bestaande ideeën en hebben we steeds vaker een vrijmibo! Tijdens de laatste vergadering opperde ik om een gezamenlijke website te maken zodat we nog beter vindbaar zijn en daar horen natuurlijk ook een aantal mooie foto’s op te staan. Aangezien ik mijn vader vanochtend naar het treinstation heb gebracht was ik al vroeg op kantoor en kon ik onder verschillende lichtomstandigheden enkele foto’s van ons kantoor maken, waaronder deze. Meer informatie volgt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.