Algemene ledenvergadering OVS

Afgelopen week was het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van Ondernemersvereniging Skarsterlân en deze keer was het mijn beurt om de foto’s van de bijeenkomst bij Burggolf Sint Nyk te maken. Tevens doet mij de ALV van de OVS er altijd aan herinneren dat ik alweer een jaar langer lid ben! Door het gebruik van lichtsterke lenzen probeer ik zo min mogelijk gebruik te maken van flitslicht, wat resulteert in warmere foto’s. Organiseert u een evenement en zoekt u een fotograaf om dit in een soortgelijke style vast te leggen? Neem dan voor meer informatie contact met mij op, dit kan door te mailen naar info@jeroenschaaphok.com of te bellen naar 0640260853.

_MG_8370

_MG_8342

_MG_8315.jpg

_MG_8390.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.